Επιστροφές – Αντικατάσταση Προϊόντων

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ Ή ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ;

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνεται πάντα την καλύτερη και όσο το δυνατόν περισσότερο προσωπική εξυπηρέτηση. Θέλουμε τα υποδήματα και οι τσάντες που έρχονται σε εσάς από το κατάστημά μας να είναι ακριβώς όπως τα είχατε φανταστεί.

Γιαυτό και η πολιτική επιστροφών περιλαμβάνει τους εξής όρους:

Επιστροφή/ Αντικατάσταση Προϊόντων

Όροι

Η επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος και εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και φέρει το συνοδευτικό καρτελάκι του brand. Το δέμα επιστροφής του προϊόντος, θα πρέπει να είναι συσκευασμένο έτσι, ώστε κατά την αποστολή να μην προκληθούν φθορές στο προϊόν ή την συσκευασία του.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή παπουτσιών, θα πρέπει να μην υπάρχουν επικολλημένες ετικέτες και ταινίες συσκευασίας στο κουτί του ζευγαριού (όχι στη συσκευασία αποστολής από τη μεταφορική εταιρία αλλά στη συσκευασία του brand). Επίσης, θα πρέπει τα κουτιά των προϊόντων να μην έχουν υποστεί καμία φθορά ζημία.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή ή αντικατάσταση τσαντών, βεβαιωθείτε ότι οι τσάντες φέρουν το ειδικό καρτελάκι.

Κόστος

Το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Αντίθετα, το κόστος των μεταφορικών για αντικατάσταση προϊόντος το αναλαμβάνει το Galleria Di Scarpe.

Φωτογράφιση Προϊόντων απο P2photography